Sote de morcovi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g morcovi,
  • 25 g margarina,
  • 2 linguri zeama concentrata de legume (Knorr +apa),
  • 1 catel de usturoi tocat marunt,
  • 1 ceapa tocata marunt,
  • 1 lingura patrunjel verde tocat,
  • 1 lingura rozmarin tocat,
  • sare,
  • piper negru macinat.

Mod de preparare

Se curata morcovii, se spala si se taie rondele subtiri pe diagonala.

Se-ncinge margarina intr-un tuci, se pun toate ingredientele plus sarea si piperul, si se fierb - cu capac - circa 15-20 de minute la foc mic. (Morcovii nu trebuie sa se inmoaie prea tare.)

Se mai gusta o data de sare si piper si se servesc intr-un castron incins.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise