Sote de morcovi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g morcovi,
  • 25 g margarina,
  • 2 linguri zeama concentrata de legume (Knorr +apa),
  • 1 catel de usturoi tocat marunt,
  • 1 ceapa tocata marunt,
  • 1 lingura patrunjel verde tocat,
  • 1 lingura rozmarin tocat,
  • sare,
  • piper negru macinat.

Mod de preparare

Se curata morcovii, se spala si se taie rondele subtiri pe diagonala.

Se-ncinge margarina intr-un tuci, se pun toate ingredientele plus sarea si piperul, si se fierb - cu capac - circa 15-20 de minute la foc mic. (Morcovii nu trebuie sa se inmoaie prea tare.)

Se mai gusta o data de sare si piper si se servesc intr-un castron incins.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise