Sote din piept de pui (pentru 2 persoane)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui (taiat in cuburi);
  • 1 morcov (feliat);
  • 100 g ciuperci proaspete (feliate);
  • 100 g fasole verde taiata bucatele(pastai);
  • o (ceapa tocata marunt);
  • 50 ml suc de rosii;
  • 2-3 linguri ulei;
  • o ceasca supa de carne;
  • verdeata( frunze de patrunjel, marar, telina).

Mod de preparare

Calesc usor ceapa, adaug morcovul si ciupercile, mai calesc 5-10 minute, dupa care adaug carnea, pastaile, carnea si supa. Condimentez, las sa fiarba. Cand toate sunt fierte, adaug sucul de rosii si mai las sa dea cateva clocote. Presar cu verdeata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise