Sote din piept de pui (pentru 2 persoane)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui (taiat in cuburi);
  • 1 morcov (feliat);
  • 100 g ciuperci proaspete (feliate);
  • 100 g fasole verde taiata bucatele(pastai);
  • o (ceapa tocata marunt);
  • 50 ml suc de rosii;
  • 2-3 linguri ulei;
  • o ceasca supa de carne;
  • verdeata( frunze de patrunjel, marar, telina).

Mod de preparare

Calesc usor ceapa, adaug morcovul si ciupercile, mai calesc 5-10 minute, dupa care adaug carnea, pastaile, carnea si supa. Condimentez, las sa fiarba. Cand toate sunt fierte, adaug sucul de rosii si mai las sa dea cateva clocote. Presar cu verdeata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise