Souffle de caise

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 ouă
  • - 1 kilogram de caise
  • - 250 gr de zahăr pudră
  • - unt pentru uns formele
  • - coajă de lămâie, esență de rom (opțional)

Mod de preparare

- pasăm caisele cu blenderul

- răzuim coaja de la jumătate de lămâie

- separăm albușurile de gălbenușuri, batem albușurile spumă

- frecăm gălbenușurile cu zahărul , apoi adăugăm coaja de lămâie , iar apoi pasta de caise .

- amestecăm cu o lingură de lemn, iar apoi adăugăm spuma de albușuri . Încorporăm ușor.

- ungem formele cu unt .

- turnăm compoziția în forme , le punem într-o tavă de cuptor, în care turnăm apă până la jumătatea formei. Băgăm la cuptor aproximativ 25 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise