spachete cu vinete si mozzzarola.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr vinete
  • usturoi (dupa gust)
  • 1-2 chili (sau praf de chili sau sos de chili)
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 doza de tomate 400 gr
  • 400 gr spaghete
  • 200 gr mozarella

Mod de preparare

Se prajesc vinetele (cu sau fara coaja)taiate rondele si se lasa sa se scurga de grasime pe hirtie de bucatarie. Usturoiul si chili se prajesc 10 min in ulei de masline, se adauga rosiile, se mai fierb putin si se adauga si vinetele, taiate mai marunt daca vreti. Se fierb spaghetele in apa cu putina sare. Mozarella se lasa la scurs si se taie felii. Se amesteca toate ingredientele si se poate presara cu busuioc. (mie nu-mi place busuiocul asa ca nu folosesc)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise