Spaghete cu sos de ciuperci

Timp pregatire
30 minute

Ingrediente

  • 300 gr spaghete fara ou
  • 400 gr ciuperci
  • 200 ml sos de rosii
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • busuioc
  • oregano
  • sare, piper

Mod de preparare

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi le scoatem si le punem pe un platou.

Tocam marunt ceapa si usturoiul si le calim in ulei de masline. Adaugam ciupercile si le lasam sa se faca.

Adaugam sosul de rosii , asezonam cu oregano, busuioc, sare si piper si dam in cateva clocote.

Turnam sosul peste paste si servim. sunt foarte bune atat calde cat si reci.

Alte retete delicioase gasiti pe blogul Caietul cu retete!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise