Spaghette cu sos de rosii si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci champignons, mici
  • 1 ceapa
  • 3 l.s. unt
  • 5-6 l.s. frunze de patrunjel, taiate marunt
  • 500 g rosii taiate bucati (din conserva)
  • sare
  • piper negru macinat
  • putin zahar
  • 400 g spaghetti
  • 3 l.s. parmezan proaspat ras

Mod de preparare

1. Ciupercile se taie in fasii inguste. Ceapa se curata si se taie in cuburi.

Ceapa, ciupercile si patrunjelul se calesc in 1+1/2 lingura de unt aproximativ 5

minute.

2. Se adauga rosiile, se condimenteaza totul cu sare, piper si zahar. Sosul se

lasa 1/4 ora sa fiarba sub capac.

3. In acest timp se fierb spaghetti 10-12 minute, apoi se lasa sa se scurga, se

amesteca cu restul de unt si in final cu sos. Inainte de servire se presara cu

parmezan.

Se consuma cu salata mixta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise