Spanac

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Spanac
  • Ceapa si usturoi verde(daca e vara, daca nu uscate)
  • Sare, piper, oregano, ulei
  • Suc de rosii

Mod de preparare

Se pune apa la fiert in care se va opari spanacul dupa alegere si spalare. Dupa oparire se scurge si se toaca. Se toaca si ceapa si usturoiul si se pun toate la fiert intr-o cratita, adaugand sare, piper, oregano, ulei de masline si apa. Cand este aproape fiert se potriveste dupa gust si se pune suc de rosii. Se lasa inca 10 minute si gata.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise