SPANAC CU CARNE DE PUI SI OUA LA CUPTOR

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe pui
  • o ceapa
  • un morcov
  • cateva felii de telina
  • 2 catei de usturoi
  • suc de rosii,pasta de tomate sau jum kg rosii oparite 1 minut si decojite taiate cubulete sau pasate
  • 1 ardei gras
  • 1,5 - 2 kg spanac

Mod de preparare

Carnea de pui poate fi prajita si pusa la sfarsit in spanac sau fiarta.

Carnea de pui (pulpele)se spala,se zvanta si se pune la fiert in apa rece cu ceapa,morcovul,telina.

Spanacul se spala foarte bine in mai multe ape.

Separat rosiile si ardeiul gras se inabusesc impreuna cu spanacul.Puneti un pic de apa fiarta.Zarzavaturile fierte se paseaza bine si se adauga peste spanac ,ardei si ,rosiile inabusite.Spanacul se adauga neoparit pentru a nu se pierde vitaminele si mineralele.Se adauga zeama de carne,condimentele si carnea fiarta.Se transfera intr-un vas de yena si se introduce la cuptor pana se rumeneste si scade putin,apoi se sparg cateva oua deasupra si se reintroduce la cuptor pentru cateva minute.

Se serveste cu lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise