Spanac cu carne de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • usturoi
  • spanac
  • piept de pui (tocat de noi)
  • ulei de masline
  • rosii conserva

Mod de preparare

Tocam carnea de pui.In uleiul de masline calim usturoiul,apoi adaugam carnea.O calim cam 7 min.Adaugam si spanacul,lasam inca 15 min sa se caleasca, dupa care adaugam rosiile (mixate cu sare piper).

Noi am servit pe pat de mamaliguta,si langa o bucatica de carnita,este leguma preferata de Sara,fetita mea:))

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise