Spanac cu carne de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • usturoi
  • spanac
  • piept de pui (tocat de noi)
  • ulei de masline
  • rosii conserva

Mod de preparare

Tocam carnea de pui.In uleiul de masline calim usturoiul,apoi adaugam carnea.O calim cam 7 min.Adaugam si spanacul,lasam inca 15 min sa se caleasca, dupa care adaugam rosiile (mixate cu sare piper).

Noi am servit pe pat de mamaliguta,si langa o bucatica de carnita,este leguma preferata de Sara,fetita mea:))

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise