Spanac cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 1 kg spanac
  • - ulei de masline (desi eu nu am avut si am pus de floarea soarelui)
  • - un praz
  • - o ceapa mare
  • - 15 ciupercute
  • - o legatura patrunjel
  • - sare, piper, usturoi
  • - un pahar vin alb
  • - cascaval sau branza de oaie

Mod de preparare

Dupa ce am spalat spanacul si taiat coditele, l-am adaugat intr-o oala alaturi de ulei, patrunjel si le-am lasat sa se inabuse, dupa ce a scazut un pic, am adaugat ciupercutele curatate si taiate in cubulete, prazul si ceapa la fel si ele, sare, un catel de usturoi, desi eu am inlocuit cu praf de usturoi si piper. Am amestecat si am lasat cu capac cateva minute, amestecand din cand in cand. Intre timp am adaugat si un pahar de 100 ml vin alb. Dupa ce s-a scazut din sos, am lasat un pic sa se raceasca. Am ornat cu cascaval taiat bucatele.

Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise