Spanac cu lapte (pentru copii peste 1,5 ani)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800g spanac
  • 1 lingura faina
  • 100-150 ml lapte
  • sare, piper
  • unt

Mod de preparare

Spanacul se spala foarte bine, se fierbe in apa cu sare, se scurge si se toaca marunt.

Intr-o cratita se topeste putin unt, se rumeneste faina si se adauga lapte putin cite putin, pina se ingroasa. Se adauga spanacul tocat, se condimenteaza dupa gust (nu exagerati! copii nu au voie sa manince condimentat) si se amesteca bine pina la omogenizare. Se serveste cu ochi de ou si putina brinza dulce de vaci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise