Spanac cu mascarpone

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Spanac proaspat sau congelat-300 gr.
  • Ulei de masline-3 linguri
  • Mascarpone-4 linguri bune
  • Usturoi-3,4 catei
  • Lapte-100 ml ptr spanacul proaspat
  • Sare

Mod de preparare

Se pune spanacul cu uleiul de masline intr-o craticioara la calit cateva minute. Spanacul proaspat se fierbe apoi in lapte pret de 10 minute. Dupa aceea se adauga mascarpone si usturoiul taiat foarte marunt. Se amesteca foarte bine cu o lingura de lemn, se lasa la foc moale cateva minute-clocote mici. E gata!!! Se pooate servi cu ochiuri, cu paste etc. E delicios - e mancarea favorita a fetitelor mele.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise