Spanac cu mascarpone

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Spanac proaspat sau congelat-300 gr.
  • Ulei de masline-3 linguri
  • Mascarpone-4 linguri bune
  • Usturoi-3,4 catei
  • Lapte-100 ml ptr spanacul proaspat
  • Sare

Mod de preparare

Se pune spanacul cu uleiul de masline intr-o craticioara la calit cateva minute. Spanacul proaspat se fierbe apoi in lapte pret de 10 minute. Dupa aceea se adauga mascarpone si usturoiul taiat foarte marunt. Se amesteca foarte bine cu o lingura de lemn, se lasa la foc moale cateva minute-clocote mici. E gata!!! Se pooate servi cu ochiuri, cu paste etc. E delicios - e mancarea favorita a fetitelor mele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise