SPANAC CU OREZ

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g spanac portionat congelat
  • 100g orez
  • 2 cepe medii
  • 2 catei de usturoi
  • suc de rosii
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se curata , se spala si se toaca apoi se pune in cratita alaturi de usturoiul curatat si maruntit si de 3 linguri de ulei si se caleste pana ceapa devine sticloasa. Se adauga orezul spalat si se calesc impreuna timp de 2 minute. Dupa care se adauga 500 ml apa si spanacul congelat si se lasa la fiert la foc mic timp de 20 de minute. Cand orezul este fiert se adauga sare, piper si suc de rosii astfel incat mancarea sa prinda o culoare rosiatica. Se lasa se sa odihneasca 30 minute , apoi se poate servi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise