Spanac cu ou

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g spanac congelat
  • 2 rosii
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 pahar apa

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca putin. Se toaca marunt rosiile , se adauga peste ceapa si se lasa sa dea in clocot.

Se adauga spanacu dupa ce s-a decongelat, sarea si piperul si un pahar de apa. Se lasa la fiert cam 20 de minute, inainte de a-l lua de pe foc se adauga usturoiul tocat marunt si se mai lasa sa clocoteasca 5 minute.

Se serveste cu oua ochiuri.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise