Spanac cu smantana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr spanac
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri de gris
  • 2 linguri de smantana
  • sare dupa gust
  • 70 ml ulei
  • 50 ml apa

Mod de preparare

Spanacul se curata bine si se clateste in cat mai multe ape. Se pune la fiert o oala cu apa in care, atunci cand a fiert, adaugam spanacul. Scoatem spanacul intr-o strecuratoare de plastic si-l lasam sa se scurga natural(nu-l stoarcem). Il taiem bucati de 2-3 cm. Separat taiem ceapa cuburi si o punem intr-un vas impreuna cu apa si uleiul. Cand ceapa a fiert adaugam spanacul si lasam sa fiarba 5 minute, dupa care adaugam grisul si omogenizam repede. Dupa ce a fiert grisul, maxim 5 minute, adaugam smantana si omogenizam repede. Lasam 5 minute pe foc si inchidem. Se serveste cald, ca si garnitura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise