Spanac cu sos slb si smantana

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 pahar cu lapte
  • 1/2 pahar de zeama in care se fierbe spanacul
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • 1 lingurita rasa zahar

Mod de preparare

Spanacul se curata, se spala, se opareste si se toaca. Ceapa se curata si se toaca marunt dupa care se inabusa in ulei, se adauga faina, se stinge cu lapte si zeama de la spanac. Dupa care se adauga smantana,zaharul si zeama de lamaie si se mai da cateva clocote.

La final se adauga spanacul tocat si se mai dau acteva clocote pana se ingroasa. Se potriveste de sare.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise