spanac de orez ptr copiii.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca mica de orez
  • 1 morcov
  • 1 fir de ceapa verde sau jumatate de praz
  • 10 cubulete de spanac congelat sau o cana de spanac proaspat
  • putin ulei de masline .

Mod de preparare

Puneti separat orezul la fiert. Dupa ce acesta s-a fiert, il strecurati de apa si il adaugati peste spanacul, pe care l-ati fiert in prealabil.

Taiati morcovul si ceapa in cubulete mici si adaugati-le si pe acestea peste orez si spanac. Apoi puneti un pic de apa clocotita peste toate si le mai lasati sa fiarba circa 20 minute. In ultimele 10 minute adaugati si cateva picaturi de ulei de masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise