Spanac gatit in stil oriental

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac proaspat
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • 100 g alune caju
  • 100 g stafide
  • 100 g fidea
  • 50 g susan
  • ulei de masline,sare,marar

Mod de preparare

Se curata si se spala spanacul. Se opareste in apa clocotita si se strecoara. Intr-o cratita se calesc putin in ulei ceapa cu alunele, stafidele,fideaua si susanul.Se adauga sucul de la rosie si spanacul si se lasa sa fiarba cca.un sfert de ora.Se adauga marar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise