Spanac la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg spanac
  • 300 g suc de rosii
  • O ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • Sare , piper
  • oua ochiuri romanesti sau prajite

Mod de preparare

Intr-o cratita se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, pana devine sticloasa, apoi se adauga frunzele de spanac intregi, sa se caleasca la foc mic pana cand ii scade volumul.

Se adauga sucul de rosii, usturoiul tocat, sare si piperul si se baga la cuptor 30- 60 minute.

Se pote pregati si cu carne de pui , porc (aceasta trebuie prajita inainte de a o pune in spanac).

Spanacul se poate servi cu oua ochiuri romanesti sau prajite.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise