Spanac picant cu branza topita

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g frunze de spanac
  • 20 g branza topita
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 cub/lingurita concentrat ciuperci
  • 2 peperoni
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 lingurite zeama de lamaie
  • sare, piper, cimbru, paprika

Mod de preparare

Se spala spanacul in 2-3 ape, se scurge bine si se pune la calit in ulei, intr-o tigaie antiaderenta, impreuna cu concentratul. Frunzele de spanac se lasa intregi. Se caleste spanacul 3-4 minute, apoi se adauga condimentele, branza topita, iar dupa alte 4-5 minute zeama de lamaie, cateii de usturoi feliati si peperoni taiati felii subtiri.

Se mai lasa 2-3 minute la foc mic, sa mai scada zeama pe care o lasa spanacul si este gata.

Spanacul picant preparat astfel este ideal ca garnitura la diferite preparate din carne. Eu l-am servit langa pane de pui. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise