Specialitate de pui cu legume si brinza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 - 100 gr. carne de pui sau porc, 1-2 capatini ceapa, 1 cartof mijlociu, 2 morcovi, 50 - 100 gr. ciuperci, 50 gr. cascaval sau brinza topita,
  • unt, sare, patrunjel, vegeta, un ou pentru fiecare portie

Mod de preparare

Ceapa si morcovii se taie rotocoale si se inabusa in putin ulei. Se taie cartofii, ciupercile si carnea bucatele. Se asaza in straturi, in cupe rezistente la caldura, morcovii cu ceapa, cartofii, carnea, ciupercile, din nou morcovi cu ceapa si deasupra cartofi. Se presara putin unt topit sau ulei, sare si vegeta. Se coace in cuptor pina e aproape gata. Se adauga brinza topita (cascavalul), oul si patrunjelul. Se mai coace pina e gata oul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise