Spirale crocante

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr aluat pizza (apa, drojdie,faina,sare)
  • 300g cascaval razuit(daca se poate de mai multe feluri)
  • 300g felii salam picant sau orice alt fel preferati dar sa fie uscat, oregano sau condiment de pizza de la Kotany.

Mod de preparare

Dupa ce a dospit aluatul cam 1/2h se intinde in forma dreptunghiulara cat mai subtire posibil. Pe jumatate din aluat se pun feliile de salam( sau taiat cubulete)se presara apoi mult cascaval deasupra salamului,se aduce partea de aluat neacoperita peste partea cu umplutura.Se taie apoi aluatul pe latime in fasii cam de 2 degete grosime.Se ia fiecare fasie si se rasuceste de la ambele capete.

Se pun fasiile rasucite in tava de copt acoperita cu hartie de copt.Se presara oregano sau condiment pt pizza pe baghete si se dau la cuptor pana baghetele devin crocante, la 220C.

Se servesc cu sos de rosii cu busuioc.

*puteti pune condimentul de pizza si in aluat, in timp ce-l framantati

*puteti unge foaia de aluat cu Ketchup daca va place gustul si apoi adaugati salamul si cascavalul sau puteti sa folositi numai cascaval(daca nu consumati mezeluri )

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise