SPIRALE CU CIUPERCI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste fainoase(1 punga spirale)2-3 catei usturoi
  • 400 g ciuperci(mie imi plac chamignion)1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura suc de lamaie(de la o lamaie mai mica)
  • 4 linguri cu varf de cascaval sau cas de oaie mai uscat
  • razuit
  • sare
  • piper
  • putina vegeta
  • cateva frunzulite de busuioc optional.

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, curatam, spalam si taiem ciupercutele, usturoiul, ceapa, le calim cam 5-10 minute, le condimentam cu sare, piper, vegeta dupa gust, adaugam sucul de lamaie, stingem focul. Pastele scurse de apa sunt asezate intro salatiera si turnam peste ele ciupercile si legumele calite, presaram cascaval razuit si desavarsim gustul cu busuioc proaspat, taiat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise