Spuma de banane la pahar

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 albusuri; 100 gr. zahar
  • 3 banane; coaja de lamiie 2 lingurite; esenta de vanilie o sticluta; feli de banane si de lamiie si frunze de menta.

Mod de preparare

Se bat bine albusurile pina devin o spuma tare. Se adauga zaharul pudra si coaja de lamiie, se bat din nou foarte tare. Se piseaza sau se mixeaza bananele, se amesteca cu spuma si se pune esenta de vanilie. Se orneaza cu feli de banana si felii de lamiie si frunze de menta pentru decor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise