Spuma de capsuni

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g frisca
  • 500 g capsuni

Mod de preparare

Capsunile se spala se baga la blender, se opresc catea pentru decorare, cand acestea sunt mixate bine se adauga frisca si se mixeaza pana devine omogen. Frisca de preferat este sa fie de casa, nu la tub.

Se pune intr-un bol si se da la rece cam o ore, apoi se scoate se orneza si se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise