Spuma de capsuni

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 albusuri
  • - 125 gr de zahar
  • - o cana de 300 grame cu capsuni

Mod de preparare

Am batut albusurile cu mixerul si treptat am pus zaharul in acest timp mixand pana cand compozitia devine tare. Dupa ce am spalat capsunile si le-am curatat, le-am pus in blender pana ce au devenit o crema pe care am turnat-o peste albusurile batute. Se amesteca cu lingura de lemn de jos in sus pana se incorporeaza bine. Compozitia o adaugati in boluri ori castronele, le ornati dupa bunul plac si dati la rece pentru cateva momente.

P.S. Spuma se mai poate face si din banane, cirese, visine, portocale etc.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise