Spuma de ciocolata cu surprize

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 punga de praf de spuma de ciocolata
  • 1 litru de lapte
  • 1 pachet de fulgi de ciocolata
  • 1 pachet de bomboane (orice fel)

Mod de preparare

1. Se prepara spuma respectand instructiunile de pe ambalaj. Cand se adauga laptele, se adauga fulgii de ciocolata.

2. Se presara bomboanele. Se pot folosi orice fel de bomboane. Se ingroapa bomboanele in spuma pana cand sunt complet acoperite.

3. Se lasa spuma la rece, in frigider.

4. Cand se intareste, se serveste cu lingura.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise