Spuma de fructe

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 banane
  • 4 caise din compot
  • 150 ml zeama compot caise
  • 50 gr inele de grau cu miere

Mod de preparare

Bananele se taie rondele si se paseaza cu mixerul. Se adauga caisele si inelele de grau si la final zeama de compot. Se lasa 15 minute sa se inmoaie inelele de grau si apoi se paseaza iar cu mixerul pana se obtine o pasta omogena.

Se pune in boluri si se serveste proaspat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise