Spuma de fructe de padure sau capsuni

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O cana zahar
  • o cana fructe
  • 3 albusuri
  • fructe pt ornat
  • piscoturi
  • frisca

Mod de preparare

Se sfarama bine fructele,se adauga albusurile si zaharul batandu-se cu mixerul pana se intareste compozitia ca o bezea.
Se tine putin la frigider sa se raceasca si se serveste in cupe de inghetata cu frisca, fructe deasupra sau piscoturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise