Spuma de mure

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr mure
  • 3 linguri zahar pudra
  • 2-3 albusuri de ou

Mod de preparare

Se zdrobesc fructele cu un blender sau cu un aparat dinacela de zdrobit cartofii pentru pireu.

Intr-un alt vas se pun albusurile si se bat spuma tare. Peste, adaugam fructele maruntite si mixam bine de tot. La final se adauga zaharul pudra.

Se serveste rece.

Sa aveti pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise