Spumata de zmeura

Se separa albusurile de galbenusuri, apoi se iau albusurile si impreuna cu praful de sare se bat.

Timp pregatire
14 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr zmeura
  • 2 ouă
  • 6 linguri de zahăr
  • Un praf de sare

Mod de preparare

Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat.

Separat se amestecă zmeura cu zahărul, iar apoi se adaugă la spuma de albuș bătută în prealabil. Se mai bat încă o dată timp de un minut până se omogenizează. Se împarte compoziția în 4 boluri care se asezonează cu fructe de pădure.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise