Stavrizi la gratar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg stavrizi
  • Pentru marinata:
  • 50 ml ulei de masline pentru uns pestele, zeama de lamaie, sare,piper dupa gust
  • 1. Se pot servi doar cu lamaie
  • sau
  • 2. Se pot servi cu un sos preparat din:
  • 150 ml ulei
  • 100 g zeama de lamaie
  • 60 ml apa minerala
  • piper, sare dupa gust
  • patrunjel verde dupa gust

Mod de preparare

Stavrizii se curata, se spala, se zvanta, se tin la marinat cca 30-40 de min in solutia de marinat, dupa care se pun pe gratarul uns cu putin unt si se frig pe ambele parti.

Stavrizii la gratar se pot servi natur cu lamaie sau impreuna cu un sos preparat din piper, sare, ulei, apa minerala, zeama de lamaie, dupa gust si patrunjel verde.

tocat foarte fin. Sosul se toarna peste stavrizi si se orneaza cu felii de lamaie si patrunjel verde.

Ambele variante sunt delicioase.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise