Albusurile se bat bine cu mixerul,la viteza superioara,pana cand se obtine o compozitie solida.Se adauga treptat zaharul pudra.Din aceasta compozitie se pastreaza 2 linguri care se vor folosi la ungerea stelutelor.In restul de compozitie se adauga zaharul vanilinat,esenta de lamaie,scortisoara si jumatate din cantitatea de nuca si se amesteca incet cu mixerul la viteza inferioara.Restul nucilor se amesteca cu aluatul pana cand acesta devine nelipicios.Masa de lucru se presara cu zahar pudra si se intinde aluatul intr-o foaie de cca. 1 cm grosime.Se taie stelutele,se pun in tava pe hartie de copt si se ung cu amestecul interior.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise