Stiuca la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 bucati stiuca
  • 7 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 1 frunza dafin
  • 15-20 boabe piper
  • 50 ml ulei
  • 250 ml apa
  • 1 bucatica de telina
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 morcov
  • sare
  • patrunjel sau busuioc(cum va place)
  • 1 lamaie

Mod de preparare

in vasul in care pregatiti pestele asezati:morcovul,telina taiat grosier,ceapa si ardeiul kapia taiate julien,,piperul, foaia de dafin ,uleiul si apa

Fierbeti legumele 20 minute

Pestele curatat se aseaza peste legumele fierte se adauga ciupercile si rosile.Se da la cuptor la foc mediu ,dupa 20 min se intoarce pestele pe cealalta parte , se mai tine la cuptor inca 15-20 minute.

Sucul de la lamaie se toarna peste peste si se presara cu verdeata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise