Stiuca la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 bucati stiuca
  • 7 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 1 frunza dafin
  • 15-20 boabe piper
  • 50 ml ulei
  • 250 ml apa
  • 1 bucatica de telina
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 morcov
  • sare
  • patrunjel sau busuioc(cum va place)
  • 1 lamaie

Mod de preparare

in vasul in care pregatiti pestele asezati:morcovul,telina taiat grosier,ceapa si ardeiul kapia taiate julien,,piperul, foaia de dafin ,uleiul si apa

Fierbeti legumele 20 minute

Pestele curatat se aseaza peste legumele fierte se adauga ciupercile si rosile.Se da la cuptor la foc mediu ,dupa 20 min se intoarce pestele pe cealalta parte , se mai tine la cuptor inca 15-20 minute.

Sucul de la lamaie se toarna peste peste si se presara cu verdeata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise