Straturi la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g carne tocata
  • 4 morcovi
  • 4 cartofi
  • 150 g mazare
  • o ceapa
  • 150 g orez
  • boia
  • oregano
  • piper
  • putina vegeta
  • 5 felii cascaval
  • 2 linguri lapte
  • o lingura faina
  • unt sau margarina
  • 3 catei de usturoi.

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt; la fel si usturoiul. Se pun la calit. Cand ceapa este sticloasa se adauga carnea tocata si mazarea. Se lasa sa se prajeasca bine pana se sfarama carnea; se adauga boia, oregano, putina vegeta si piper. Separat se fierbe orezul: in alt vas se fierb cartofii cu morcovii. Se unge o tava rezistenta la cuptor cu unt sau margarina. Se adauga carnea tocata ca un prim strat. Se taie morcovii fierti in rondele si se aduga ca un al 2-lea strat; din cartofi, lapte si putin unt se face un pireu; al 3-lea strat va fi orezul fiert. Iar al 4 lea pierul; deasupra punem feliile de cascaval si apoi punem totul in cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade. Lasam in cuptor circa 25-30 min. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise