Stroganoff de ciuperci cu tarhon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 20 gr unt
  • • 1 ceapa mare, tocata
  • • 4 catei de usturoi, tocati
  • • 450 gr mix de ciuperci, injumatatite daca sunt mai mari
  • • 100 ml sherry
  • • 1 lingura tarhon tocat
  • • 140 gr iaurt gras
  • • Sare si piper, dupa gust
  • • paine prajita, pentru servire

Mod de preparare

1. Incinge o tigaie la foc potrivit, apoi adauga untul.Caleste ceapa impreuna cu usturoiul, pana se vor inmuia, apoi scoate-le din tigaie si pune-le deoparte.Adauga ciupercile si prajeste-le pana lichidul din tigaie s-a evaporat 5-10 minute.

2. Pune din nou in tigaie ceapa si usturoiul impreuna cu 100 ml sherry.Lasa amestecul sa fiarba pana cand s-a evaporat aproape tot lichidul.Adauga tarhonul si iaurtul si amesteca.Asezoneaza ciupercile dupa gust, apoi serveste-le alaturi de paine prajita.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise