Stroganoff de vita

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g carne vita
  • o ceapa medie
  • cativa castraveti murat (in functie de marime 6-10)
  • o cutie de ciuperci taiate
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • smantana

Mod de preparare

Se taie carnea in bucatele mici si apoi se pune sa se inabuse intr-o cratita cu capac la foc foarte mic completand din cand in cand cu apa daca este nevoie. Cand carnea este fiarta, se asezoneaza cu sare si piper si se introduc in cratita ciupercile taiate, ceapa taiata julien si castravetii taiati rondele (daca sunt mai mari se taie mai intai in 2 pe lung si apoi rondele). Se mai lasa circa 10 min sa fiarba inabusit se ia de pe foc si se amesteca, cu circa 400 ml de smantana si cu cimbru dupa gust. Se poate servi atat rece cat si calda iar in timpul servirii se mai adauga smantana dupa gust. POFTA MARE

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise