Aluaturile rulate se impart in sase parti egale si fiecare parte se intinde pe multa faina (fara a se impaturi de mai multe ori), formandu-se astfel un dreptunghi cu o lungime egala cu lungimea tavii si cu latimea de 15-20 cm. Pe fiecare strudel se pun doua linguri si jumatate de umplutura, se ruleaza si sa aseaza in tava unsa bine cu margarina. Preferential, strudelele se pot unge cu un ou batut.
De mentionat este faptul ca este necesar un kilogram de faina pentru acest preparat.
Se pune in cuptorul bine incins si se coace timp de 40 minute la temperatura de 180 gr.C.
In loc de mere, se mai pot rula cu umplutura de nuci, branza, rahat, ciuperci sau carne.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise