Strudel cu pere,branza cedar,seminte si nuci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 pere razuite(eu le-am taiat felii sa nu lase prea multa zeama)
  • 3/4 cana branza cedar razuita
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita scortisoara
  • 4 linguri de zahar brun
  • 1/4 cana amestec de seminte,nuci si fructe uscate(seminte de floarea soarelui,de dovleac,migdale,nuci,stafide si caise uscate)
  • 2 foi de foietaj sau placinta(eu le-am cumparat)
  • 2 linguri de unt topit pt. uns foile de foietaj
  • 1 lingura zahar praf

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 190C.

Amestecam perele,cascavalul,zeama de lamaie,zaharul si scortisoara.Adaugam amestecul de seminte si nuci.Se imparte compozitia in 2 si se aseaza pe foile de foietaj.Se ruleaza foile,se ung cu unt topit si se aseaza in tava pe hartie de copt.Se coc 40min sau pana aluatul devine auriu.Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar praf.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise