struguri marinati

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg destruguri
  • 1 pahar de otet de 9 grade
  • 2 pahare apa
  • 3/4 zahar
  • 6 cuisoare
  • 1 coaja de scortisoara
  • 1 lingurita rasa sare

Mod de preparare

Struguri cu coaja mai groasa si bobul mare, se spala, se inlatura boabele stricate, lovite sau patete.

Se aseaza in borcane cu ciorchine cu tot.

Otetul se fierbe cu apa, zaharul, scortisoara, cuisoarele, sarea, sa dea citeva clocote, rece, se toarna peste strugurii din borcan.

Borcanul se acopera cu celofan, se leaga si se serveste iarna la friptura de curcan, gasca sau gaina.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise