Stufat de miel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 1/2 kg ceapa verde
  • 1/2 kg usturoi verde
  • 1 cana sos de rosii
  • 1 lingurita de faina
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • 1 lingura de otet

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se cupata si se taie bucati lungi de 4-5 cm. Se pun intr-o cratita si se oparesc cu apa clocotita. Se calesc putin in ulei. In acelasi ulei se calesc bucatile de carne. Carnea si zarzavatul se pun impreuna intr-o cratita, se acopera cu apa calda sau supa de zarzavat, si se fierb inabusit 15 min. Se adauga sosul de rosii si faina desfacuta in 2 linguri de apa, 1 lingura de otet si sare. Mancarea se fierbe la foc mic pana cand carnea este bine fiarta si sosul a scazut.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise