Stufat de miel

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700g carne de miel
  • 15 fire de ceapa verde
  • 15 fire de usturoi verde
  • o legatura de leustean
  • o legatura de patrunjel
  • o lingura faina
  • 100g bulion
  • 30g boia dulce
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul verde se taie marunt, la fel si verdeata. Carnea se spala bine si se pune la fiert, daca carnea nu e suficient de grasa se mai poate adauga optional grasime.

Intr-un castron se pune lingura de faina cu boiaua, cu bulionul si cu condimentele, se adauga putina zeama de la carne si amesteca bine.

Cand carnea incepe sa fie fiarta se adauga ceapa si usturoiul, cand acestea sunt aproape fierte se adauga si bulionul si se lasa sa fiarba, spre sfarsit cand este aproape gata se adauga si verdeata toaca marunt si se mai lasa 5 minute si se da deoparte.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise