suc de fructe by copilou

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -o banana
  • -o portocala
  • -2 mere
  • -1 mango
  • -300ml lapte
  • -300ml apa mierala
  • -3 linguri miere
  • -30g sirop de zmeura
  • -toping ciocolata

Mod de preparare

Se curata fructele se taie felii sau cubulete dupa preferinta si se introduc in blender, peste ele se adauga laptele, apa minerala, mierea si siropul de zmeura.

Se ia un pahar se pune toping de ciocolata pe peretii paharului si se toarna sucul, se serveste proaspat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise