suc de fructe.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4linguri fructe exotice asortate
  • 50 g gheata zdrobita
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingura suc de portocale
  • 1 lingurita zahar pudra
  • suc de mere sau apa minerala pentru completat
  • 1 fir de menta.

Mod de preparare

Amestecul de fructe exotice se aseaza intr-un pahar decorativ, impreuna cu gheata si sucurile de lamaie si portocale, apoi se completeaza cu sucul de mere sau apa minerala. Se orneaza cu firul de menta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise