Suc de lamaie

Timp pregatire
4379 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Coaja rasa de la 2 portocale
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • zeama de la 4 lamai mari(eventual 5)
  • 1 kg apa
  • 1kg zahar.

Mod de preparare

Se pun toate intr-un vas(oala,borcan) si se lasa la macerat 2-4 zile,amestecand din cand in cand.Se strecoara prin tifon sau sita fina.Se bea \"sprit\" 1parte suc 2-3parti sifon.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise