Suc de morcovi

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Sucul proaspat de morcov inbunatateste procesele intracelulare de oxido-reducere. Morcovul este util pentru cei care vor sa slabeasca
  • deoarece regleaza metabolismului glucidic.Morcovul poseda proprietati antibacteriene si antiseptice. Etc. Am cautat in internet diferite forme de a face sucul de morcov dar mereu avea ceva ca ingredient ce eu nu aveam in acel moment
  • si am facut unul dupa placul si ideea mea si a iesit foarte bun. si aici va las ingredientele: Pt 2 persoane--4 morcovi ------1 mar----1/2 lamiie-----2 lingurite cu miere de albine si un storcator de fructe.

Mod de preparare

Morcovii ii razuim , spalam,si ii taiem rondele subtirele.Lamiia o curatam de coaja ,o taiem pe jumate si desfacem feliile.Marul al curatam de coaja ,ai scoatem simburii si il taiem in 3 sau patru bucati. Acum luam morcovii si ii bagam la storcator, marul si la urma jumatatea de lamiie ..In vasul unde avem sucul obtinut adaugam cele doua lingurite cu miere si amestecam bine pana ce se dizolva toata mierea.Punem in cupe sau pahare si servim.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise