Suc de morcovi si citrice

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g morcovi rasi fin
  • 8 felii de lamaie
  • 2 linguri zahar tos
  • 2 pahare apa
  • 4 spirale de coaja de lamaie

Mod de preparare

Intr-un vas emailat, se pune apa si se da in fiert. Se stoarce zeama din feliile de lamaie si se pune deoparte. Feliile de lamaie din care s-a stors zeama, impreuna cu zaharul, se pun in vasul cu apa clocotita. Se amesteca pana se topeste zaharul, apoi vasul se da de pe foc si se lasa la racit. Se adauga morcovii rasi si zeama de lamaie. Se amesteca, se strecoara .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise