Suc de rosii

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg de rosii prunisoare ( au mai putine seminte )
  • conservant ( in functie de indicatiile de pe plic);eu am pes un plic jumatate
  • 6-7 ardei iutii dc vrei sa iasa suc de rosii picant sau chiar mai multi dupa gust.

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat ( eu le-am dat prin robotul de bucatarie) si se pune la fiert impreuna cu ardeiul iute curatat de seminte si se tocat marunt (eu l-am dat prin robotul de bucatarie). Se fierbe compozitia aproximativ 2 h - 2 h 1/2 h. Sucul de rosii se pune in sticle cand s-a racit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise