SUC DE ROSII DIETETIC

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ex. 5 kg rosii
  • Optional 1-2 pliculete conservant

Mod de preparare

Se aleg rosii coapte,se spala in mai multe ape,se curata de codite,se indeparteaza partile verzi sau stricate daca acestea exista si se trec prin masina de tocat,storcator de fructe sau printr-un blender...Sucul obtinut se fierbe timp de 20-25 de minute,dupa care se toarna in sticle preincalzite,se capseaza bine , se acopera pentru a se raci lent si se pastreaza intr-un loc intunecos si racoros.Daca locul de depozitare nu este optim atunci puteti adauga 1-2 pliculete conservant in compozitie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise