Suc din pulpă de mere și banană

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere
  • 1 banană
  • 1 cană si jumatate cu apă

Mod de preparare

Se curăță banana și se taie rondele de aprox. 1.5 cm grosime. Se curăță merele de coajă și de zona cu sâmburi și se taie în bucățele potrivite ca mărime cu cele de banană. Se pun toate fructele tăiate într-un blender, se toarnă o cană și jumătate de apă. Se pornește blenderul timp de 15 secunde pentru o bună omogenizare. Se transferă sucul obținut într-o sticlă de plastic cu gât larg și se pune în frigider.

Sucul este foarte ușor de făcut, este dens, fără zahăr, foarte bun și sănătos.

Poftă bună!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise