Suc din pulpă de mere și banană

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere
  • 1 banană
  • 1 cană si jumatate cu apă

Mod de preparare

Se curăță banana și se taie rondele de aprox. 1.5 cm grosime. Se curăță merele de coajă și de zona cu sâmburi și se taie în bucățele potrivite ca mărime cu cele de banană. Se pun toate fructele tăiate într-un blender, se toarnă o cană și jumătate de apă. Se pornește blenderul timp de 15 secunde pentru o bună omogenizare. Se transferă sucul obținut într-o sticlă de plastic cu gât larg și se pune în frigider.

Sucul este foarte ușor de făcut, este dens, fără zahăr, foarte bun și sănătos.

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise